lördag, januari 06, 2007

Vi får heller inte glömma bort...

...Gnarles Barkleys "Crazy" som självklart slår sig in på topplistan över 2006 års bästa låtar. Inhandlade denna singel tillsammans med nån intetsägande Kent-singel. Fick också tag på liveskivan Live at Earls Court med Morrissey, en fantastiska liveplatta, samt Thåströms Skebokvarnsv. 209 vilken jag saknat i samlingen trots albumets förträfflighet.

Andra kulturella tillskott är två romaner av Stig Dagerman, Ormen (1945) och De dömdas ö (1946) samt Sara Lidmans debut Tjärdalen (1953). Just nu läser jag faktiskt Hjortronlandet (1955) av just Sara Lidman och måste tillstå att det är en ganska trevlig bekantskap. Boken präglas av en härlig känsla för ironi och humor vilket man kanske inte tror vid en första anblick.

Ja...vad händer annars? Vi öppnade kansliet efter juluppehållet i tisdags och på måndag åker jag tillsammans med Emil och Camilla (vår nye ViceS) till Västerås för att träffa Mälardalens Studentkår och SöderS. Väl hemma igen finns ytterligare en ny arbetskamrat att lära känna, Tua Johansson som kommer efterträda Henrik som flyttar upp till Stockholm och SFS kansli.

2 kommentarer:

Unknown sa...

det där "projektet" kanske blir av nu då eller? :P

Andreas Wass sa...

nja, ingen nytt har väl hänt sen sist så det ligger nog på framtiden fortfarande.